Mobirise Website Maker

Mandje gezocht

Op deze pagina kunnen jullie een kijkje nemen naar onze poezen waarvoor we nog een liefdevolle thuis voor zoeken. (Al onze poezen zijn steriel gemaakt, gechipt en gevaccineerd.)

Ying Yang

een kereltje van ongeveer 20 weekjes. Is in opvang gekomen samen met zijn broertje en 2 zusjes. Leefden op een verlaten boerderij, en waren ziek. Enorm mensenschuw, ondertussen aan mensen gewend,en vooral gezond! Zijn steriel, gechipt en 2x gevaccineerd, en op schema ontwormd.Is nieuwsgierig naar mensen toe , oppakken vindt hij helemaal niet leuk , gaat toch zijn tijd vragen bij zijn nieuwe mensen, maar gaat zeker goed komen.

Fleur en Snoet 

Wij zijn Fleur en Snoet... Zus en broer... 2 schatjes die klaar zijn voor ons diamanten huisje... uiteraard zoeken wij samen een thuis... Wij zijn 2 deugnieten die graag spelen, knuffelen en lekker eten... We verkopen onze ziel en vullen elkaar perfect aan... Zowel voor het spelen, voor het knuffelen als voor de deugnieterij!
Ben jij op zoek naar 2 binnenpoesjes? Contacteer ons dan!

Rasalientje

Voor onze lieve meid rosalientje zijn wij op zoek naar dat ene speciale gouden met diamant afgewerkt mandje. Rosalientje heeft een hard...enorm hard leven gekend en toch is zij haar vertrouwen in de mens niet kwijt. Eens ze je kent komt ze flodderen...
Voor haar zoeken we mensen zonder kleine kindjes...wel tieners...andere poezels of kleine rustige hondjes heeft ze geen probleem mee. Verwacht van haar niet dat ze een schootkatje is of wordt...ze komt graag knuffelen maar op haar tempo. Ze is volledig wettelijk in orde.

Luna

Ik ben Luna (kattin). Ik hou van spelen, eten en ook van flodders. ik zoek liefst een mandje waar al een andere kat is.
De hond des huizes hebben ik al van ver gezien, maar nog geen kennis gemaakt. Maar dat komt nog wel.

Bessie

Miauuwwkeees... Ik ben Bessie, ik ben een lieve dame van +/- 2 jaar oud... Ik ben komen aanlopen aan het huis van een hele lieve dame die enkele dagen voor mij heeft gezorgd. Jammer genoeg had die dame al 3 poezenkinderen en was er voor mij helaas geen plaats meer Maar... Niet getreurd,
ik ben momenteel in opvang en mijn opvangmama heeft me beloofd dat ze voor mij het gouden mandje zal zoeken dat ik verdien... Ik hou ervan om geknuffeld en geaaid te worden wanneer ik er zin in heb, ik heb er geen probleem mee dat er nog andere poezenkinderen in het gezin aanwezig zijn maar die moeten me niet te veel lastig vallen... Ik ben een dame en ben op privacy gesteld... Ik kan overweg met kindjes en honden ( ik heb er geen schrik van )
Wanneer ik naar mijn gouden mandje vertrek zal ik volledig in orde zijn: 2x gevaccineerd, ontwormd en ontvlooit, ik zal steriel zijn en mijn eigen paspoortje hebben ( chip)
Kan jij mij het gouden mandje bieden dat ik verdien? Laat dan vlug van je horen...
Liefs, Bessie

Knapperd

deze knapperd...ongeveer 1 jaar...jongen..
super super sociaal..kan bij andere katjes en bij kindjes
zoekt ook een gouden mandje

Heartbeat

meer info Cindy Poppe   0496/10.77.84